Over Hoorpoli

Wie zijn wij?

Hoorpoli B.V. is onderdeel van Everybody Groep met als missie “zorg, werk en welzijn onder 1 dak”. Door de unieke samenwerking met specialisten op allerlei gebieden willen wij complete zorg gaan bieden voor alles wat met gehoor te maken heeft:

  • ZORG: Door korte lijnen met huisartsen & KNO heeft u bij ons geen lange wachtlijsten voor eventuele receptuur of consult. Ook het eventueel uitspuiten van de oren is dan zo gebeurd.
  • WERK: Samenwerking met bedrijfsartsen en arbo dienstverlening. Zodat uw gehoorverlies geen beperking meer hoeft te zijn op het werk. D.m.v. voorlichting naar uw werkgever, het optimaliseren van uw werkplek en ook goed kijken naar uw dagindeling zorgen wij ervoor dat u straks weer fluitend naar uw werk kunt gaan!
  • WELZIJN: Vaak hebben slechthorenden ook te maken met oorsuizen en/of een piep in het oor, dit heet tinnitus. Door de samenwerking met Everybody  Lifestyle en KNO arts Bas de Cock hebben wij een programma opgezet om uw tinnitus klachten te reduceren. Ook heeft gehoorverlies impact op het stress niveau, het humeur en leidt vaak  tot oververmoeidheid. Via het Lifestylecenter kunnen wij dit in kaart brengen door uw stress niveau te meten. Voor meer informatie kijkt u op de website Everybody lifestyle centers.

Uw audicien Remco Jonker

Hulp nodig?

Onze specialisten staan altijd voor u klaar