Hoortoestellen

Phonak Paradise

Herontdek het wonder van geluid met de Audéo Paradise van Phonak

Wilt u de nieuwste digitale hoortechniek? De zeer complete Phonak Audeo Paradise hoortoestellen laten u het wonder van geluid herontdekken. Deze nieuwste generatie hoortoestellen van de Zwitserse fabrikant Phonak is het summum van hoortechniek door de uitmuntende geluidsprestaties, groot gebruiksgemak en unieke samenwerking met smartphone, tablet en TV!

  • Zeer natuurgetrouw geluid en geavanceerde volautomatische werking.
  • Verbind direct met alle merken mobiele telefoon (iOS & Android), het kastje om de hals is definitief verleden tijd! Uw smartphone en tablet kunnen tegelijkertijd verbonden zijn met uw hoortoestellen.
  • Geniet moeiteloos van de TV met de direct streaming naar uw beide oren.
  • Handsfree bellen is mogelijk via de hoortoestellen
  • Accepteer een telefoongesprek met Tap Control (dubbel tikje op uw oorschelp)
  • Optioneel oplaadbare modellen voor een volle dag luisterplezier.
  • Personaliseer uw luisterervaring met de myPhonak smartphone app. Filter bv. zelf ter plekke hinderlijk omgevingslawaai weg met de Dynamic Noise Cancelling regelaar.
  • Bijstellen op afstand door uw audicien mogelijk

Oticon More

Oticon More is anders dan alle andere hoortoestellen. Het wordt ondersteund door een Deep Neural Network, een soort geavanceerde kunstmatige intelligentie, die de manier waarop de hersenen werken nabootst.

Oticon heeft deze intelligentie getraind met 12 miljoen geluidsscènes uit het echte dagelijkse leven, dus het heeft geleerd hoe elk individueel geluid moet klinken. Op deze manier levert Oticon More verbazingwekkende details en helderheid.

Voor het eerst hebben mensen met gehoorverlies toegang tot alle relevante geluiden, zodat de hersenen het volledige perspectief krijgen dat ze nodig hebben. Met de Oticon More kunt:

• U de mensen waar u naar kijkt heel goed kunt horen, zodat u gesprekken kunt volgen
• U veel gemakkelijker andere mensen om u heen kunt horen praten, zodat u uw hoofd niet hoeft te draaien en op natuurlijke wijze tussen verschillende gesprekken kunt wisselen
• U zich beter bewust zijn van andere dingen die om u heen gebeuren, zoals mensen die uw aandacht vragen, of vogels die zingen
• U veel sneller helderder geluid krijgen telkens als de geluidsomgeving verandert.

 

Widex Moment

WIDEX MOMENT levert het meest pure, natuurlijke geluid ooit door middel van de PURE SOUND technologie. Het favoriete toestel onder muzikanten. Voor de wereldberoemde muzikant Steve Lukather (gitarist van Toto) maakte het natuurlijke geluid zo’n bijzondere indruk dat hij bijna tranen in zijn ogen kreeg. 

Met de Widex Moment is er weer een nieuwe stap gezet om hoortoestellen zo natuurlijk mogelijk te laten klinken met minimale artefacten. Widex heeft een manier gevonden om het geluid razendsnel te verwerken. Deze nieuwe hoor-ervaring wordt PureSound genoemd. Bij veel hoortoestellen komt het geluid dat versterkt wordt via het hoortoestel, later bij het trommelvlies aan dan het geluid dat via de natuurlijke weg binnenkomt. Deze vertraging kan zorgen voor een onnatuurlijk of onprettig geluid. Dankzij de ZeroDelay-technologie wordt de vertraging weggenomen en daarmee het kunstmatige geluid dat vaak als vervelend wordt ervaren. De verwerkingsvertraging tussen de microfoon en de luidspreker is beperkt tot minder dan 0,5 milliseconde.